expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Kokemuksia MethodDraine Express Detox 7 päivän kuurista

Viime viikolla päätin testata ensimmäistä kertaa elämässäni detox -kuuria. Tämä ihan siitä syystä, että sellaistahan suositellaan aina aika ajoin käytettäväksi, sillä kehoon pakkautuu vaikka mitä myrkkyjä ajan mittaan. Muutenkin näin ennen kesää tuntui hyvältä idealta puhdistaa keho ja toiveissa oli myös tietenkin turvotuksen poistaminen kehosta ja sen myötä hoikemman näköinen ulkomuoto. Laihdutukseenhan tämä ei olekaan tarkoitettu, mutta luin että voisi olla hyvä startti ainakin kevyempään elämään. 

Olen muutenkin alkanut tässä tämän kevään aikana hieman terveellistämään ruokavaliotani ja pyrkimään pieniin elämäntapojen muutoksiin. Olen kuitenkin tuntenut oloni parin viime vuoden aikana jotenkin todella "tunkkaiseksi", turvonneeksi ja uupuneeksi, joten törmättyäni detox -menetelmään netissä, niin ajattelin että tästä voisi olla apua, sillä näitä myrkkyjä on nyt sen 27 vuotta kroppaani päässyt kertymään 😆 Lueskeltuani eri detox- valmisteista ja niiden hyödyistä, eniten minua houkutteli lupaus paremmista yöunista, sillä olen jo pidempään kärsinyt varmastikin stressiperäisestä huonosta unenlaadusta ja myös tietenkin kevyempi ja pirteämpi olo ja hoikustunut ulkomuoto houkuttelivat kovasti.
  

Juuri tämän kyseisen valmisteen valitsin kaikkien markkinoiden satojen detox -kuurien joukosta ihan siitä syystä, että muiden kokomuksien perusteella ei olisi mikään ihan hirveän makuinen ja ainakaan mitään suurempaa kritiikkiä en tuotteesta löytänyt. Myös helposti saatavilla lähimmästä Lifestä ja kohtuullisen hintainen 19,90€.

Kyseessä on siis seitsemän päivän kuuri ja seuraavana listaus tuotteen lupaamista hyödyistä/vaikutuksista ja listaus "oireista", joihin kuuri saattaisi tuoda helpotusta. Tiedot on poimittu eri nettimyymälöiden sivustoilta, jotka tuotetta myyvät. Tuotteen suurimmaksi päätehtäväksi monet sivustot listasivat turvotuksen vähenemisen. Tällä kyseisellä merkillä on myös tarjolla eri mittaisiakin kuureja, mutta itselle näin alkuun tuntui tämän viikon mittainen parhaimmalta.

Detoxin vaikutukset:

1. Aineenvaihdunta tehostuu.
2. Ruuansulatus paranee.
3. Turvotus laskee.
4. Iho kirkastuu.
5. Selluliitti vähenee.
6. Unenlaatu paranee.

Onko kehollasi puhdistuskuurin tarvetta?

- stressi (lisää kuona-aineiden muodostumista kehossa)
- siirtyminen terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapoihin
- samea tai epäpuhdas iho
- heikentynyt vastustuskyky
- väsymys ja päänsärky
- selluliitti ja turvotus
- tukkoinen ja raskas olo
- hidastunut aineenvaihdunta
- laihdutuskuurin aloitus
- lääkekuurin jälkeen


Tuosta "oirelistasta" merkkasin punaisella ne kohdat, joihin itse kaipasin parannusta tai apua, joten lähinnä näiden seikkojen kohdalta arvioin sitten tuotteen toimivuutta.



Helppokäyttöisyys: Tuote sekoitetaan isoon lasiin vetta ja juodaan aamuisin ennen aamupalaa. Plussaa, siitä että aine oli pakattu yksittäisiin ampulleihin, joten olisi helppo ottaa myös mukaan matkalle. Itse join kylläkin aamupalan kera, joten en tiedä olisiko vaikuttanut jotenkin paremmin, jos olisi juonut kokonaan ennen aamupalaa. 

Kuurin tueksi suositellaan:

1. Juomaan paljon vettä päivän aikana
2. Syömään terveellisesti ja kevyesti, mahdollisesti keittoja ja smoothieita.
3. Välttämään punaista lihaa, laktoosia, gluteenia, lisäaineita, kahvia, alkoholia, herkkuja, valkoista sokeria jne.
4. Välttämään raskasta hikiliikuntaa, mutta suositellaan kevyttä liikuntaa aineenvaihdunnan kiihdyttämiseksi.

Kuurin aikaisista syömisistäni tulossa ensi viikolla erillistä postausta, mutta valitsin sellaisen kultaisen keskitien ja noudatin yllä olevia kohtia pääsääntöisesti, mutta en orjallisesti. Mutta voi sen verran kertoa jo, että mikäli olisin syönyt kuurin aikana epäterveellisesti, niin en usko että olisin saavuttanut yhtään mitään tuloksia. Uskon, että kaikki hyvä mitä kuurista seuraa on yhteistulosta itse valmisteesta ja sitä tukevista ruokailutavoista.

Maku: Maku oli alkuun hieman etova, sellainen laimennetun yskänlääkkeen ja teen makujen sekoitus. Loppuviikkoa kohden maku jotenkin parani ja siihe tottui ja lasillisen sai helposti alas kurkusta. Eli maku ei ole mikään hyvä, mutta ei myöskään sietämätön. En ole muita vastaavia tuotteita testannut, joten en voi verrata, mutta muiden ihmisten kokemuksien perusteella juuri tämä kyseinen maku on monen mielestä parhaimmistoa, mitä detox -kuureihin tulee...

Sivuvaikutukset: Ottakaa huomioon, että olen henkilönä todella herkä kaikille muutoksille ja kroppani reagoi todella helposti kaikkeen. Saatan saada esim. huimauskohtauksia ja lämpöa pelkästä valvomisesta ja mitä ihmeellisimpiä reaktioita milloin mistäkin lisäravinteista, ruoasta, kaikesta 🙈, joten en ole ehkä paras henkilö testailemaan tällaisia ja kaikkia näistä sivuoireista ei todellakaan tule välttämättä sinulle. Pakko myöntää, että jännitti todella aloittaa tätä kuuria, sillä luin keskustelupalstoja ja pelkäsin sivuvaikutuksia ja niitähän hieman tuli.

Ensimmäisenä turposin kuin valas ensimmäisen vuorokauden aikana ja olin varma että räjähdän kaikesta nesteen määrästä, sillä olen tottunut syömään ja etenkin juomaan melko vähän päivän aikana. Oli todella epämukava olo. Seuraavana päivänä kieleni muutui valkoiseksi. Siis todella täysin valkoiseksi ja luin sitten netistä, että kielen valkoinen väri kielii suolisto-ongelmista ja mahdollisesta tulehduksesta. Luin myös, että kuurin aiheuttama myrkkyjen poistuminen/palaminen kehosta voi aiheuttaa lievän myrkytystilan kehoon ja näin siis epäilenkin tapahtuneen, sillä kielen värkäytymisen lisäksi minulle nousi hieman lämpöäkin. Näiden lisäksi naamani puhkesi täyteen epäpuhtauksia, mutta tämäkin on kuulemma normaalia kuurin aikana kun myrkyt poistuvat kehosta.

Toisena ja kolmantena päivänä koin oloni todella nääntyneeksi ja voimattomaksi, suorastaan paskaksi ja mietinkin jo kuurin keskeyttämistä. Söin kuitenkin ihan kiinteää ruokaa, joten mistään liiallisesta nälästä ei voinut olla kysymys. Luultavasti kroppani vain reagoi suuren nesteen määrän muutokseen ja puhdistumiseen näin. Kärsin myös lievästä päänsärystä, joka on outoa kun tämän tuotteen piti nimen omaan ehkäistä päänsärkyä, mutta veikaan johtuneen valkoisen sokerin "vieroitusoireista" Nyt jos siellä on joku ravintoterapeutti, niin älä naura näille pohdinnoilleni, sillä en ole todellakaan mikään alan asiantuntija 😅 ja mikäli sinulla on tietämystä asiasta niin valaise ihmeessä kommenttiboxissa näitä sivuoireitani ja niiden mahdollisia syitä enemmän...

Kolmannen päivän jälkeen kaikki oireet olivat tipotiessään ja olo oli todella hyvä. Vedenjuonti ei tuntunut enää niin hankalalta ja työläältä ja tuntui ennemminkin, että oli jatkuvasti jano, joka jatkuu itse asiassa edelleen. Juon paljon enemmän kuin ennen kuuria joka on todella hyvä. Eli vaikka alku tuntuisi hankalalta niin älä luovuta! Kroppasi tottuu kyllä muutokseen. Vinkkinä kuitenkin en ajoittaisi kuuria millekään stressaavalle tai kiireiselle viikolle tai sellaiselle, jona sinun pitää ainakaan alkupäivinä olla jotenkin parhaimmillasi. Aloita kuuri viikonloppuna tai vapaapäivinä jos suinkin mahdollista. Älä säikähdä mahdollisia sivuoireita, vaikka voivatkin sillä hetkellä tuntua pelottavilta, no ainakin tiedät, että jotain kehossa tapahtuu...



Sitten vaikutuksiin ja käsittelen ne samassa järjestyksessä, kuin ne ovat tuolla ylhäällä listattunakin.

Aineenvaihdunnan tehostuminen: Kyllä. Ainakin pissalla sai juosta vähän väliä, mutta muuten en huomannut mitään eroa. Eli itse en ainakaan joutunut isolla hädällä ramppaamaan normaalia enempää, josta luin pelotteluja monilta keskustelupalstoilta detox- kuureihin liittyen. Etenkin alussa harmitti herätä yöllä pissahätään ja sitten en välttämättä saanut enää kunnolla unta uudelleen. Loppuviikosta kroppa varmaankin tottui suuriin nestemääriin ja en enää herännyt yöllä.

Ruuansulatus paranee: No liittyy tavallaan tuohon edelliseen. En huomannut tässä mitään eroa entiseen kuin nuo äsken manitsemani.

Turvotus laskee: Kyllä! 😍 Todellakin. Ensimmäisen vuorokauden paisuin entisestään, mutta jo tokana päivänä nesteet alkoivat poistua kehosta oikein kunnolla ja eron näki selvästi jo peilistäkin.

Iho kirkastuu: Ihon kirkastumisessa en niinkään huomannut mitään eroa, mutta alussa juuri finnejä ja epäpuhtauksia tuli oikein urakalla, mutta loppua kohden kaikki lähtivät pois ja nyt naama on paremmassa kunnossa kuin aikoihin.

Selluliitti vähenee: No en nyt näin lyhyessä ajassa huomannut mitään eroa, mutta varmasti pidemmällä ajalla kyllä ja varsinkin yhdistettynä muuten terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan.

Unenlaatu paranee: Jos pissaherätyksiä ei lasketa niin tuntuu, että loppua kohden nukuin ehkä hieman paremmin ja syvemmin. Ei kuitenkaan mitään merkittävää eroa havaittavissa.

Yleinen olotila: Koin kyllä oloni alkupäivien hankaluuksien jälkeen paljon kevyemmäksi ja pirteämmäksi. Sain jotenkin enemmän aikaan ja oli helpompaa herätä aamulla. Vaivan arvoinen ja aion toteuttaa jatkossa ainakin puolen vuoden välein 👌




Konkreettiset tulokset: Vaikka tuote ei olekaan siis suoranaisesti tarkoitettu laihduttamiseen, niin kyllä ainakin itse salaa toivoin joitakin silmin nähtäviäkin tuloksia kuurin jälkeen ja uskon, että nämä kiinnostavat teitäkin.

Paino: Alussa 66,7 kg ja lopussa 65,5 kg. Alimmillaan painoni kävi kuudentena päivänä, jolloin se oli 65,2 kg. (aamupainoja) Eli säälittävän kilon verranhan se laski 😅 Olisin toivonut hieman enempää kuitenkin, vaikka ymmärrän toki, että normaalipainosta on vaikea pudottaa ja vielä noin lyhyessä ajassa. Henkilöllä, jolla pudotettavaa on enemmän, uskon että painoa voi lähteä useampikin kilo viikon aikana.

Sentit: Mittasin itseltäni kuurin alussa käden-, rinnan., vyötärön-, vatsan-, lantion- ja reidenympäryksen. Muutoksia tapahtui ainoastaan vyötärönympäryksessä -1cm ja vatsanympäryksessä jopa -3cm. Kaikki muut mitat pysyivät ennallaan. Tuo vatsanympäryksen pieneneminen kyllä ilahdutti 😊

Muistakaa nyt kuitenkin, että nämä pudotetut kilot ja sentit tulevat hyvin nopeasti detox -kuurin jälkeen takaisin ellet jatka terveellistä ruokavaliota. Tämän tehtävänä onkin antaa enemmänkin alkusysäys laihdutus/puhdistuskuurille ja terveelinen ruokavalio, sekä elämäntavat tulevat kuuria. Nyt teitä ehkä kiinnostaakin, että mitä sitten söin ja join tämän kuurin aikana ja että onko paino ja sentit tulleet heti kuurin jälkeen takaisin. Nämä selviää ensi viikon postauksessa, jossa esittelen ruokavalion, jota toteutin tämän kuurin rinnalla ja kerron sitten vielä viimeisimmät kuulumiset ja kokemukset kuurin jälkeisestä ajasta, joten pysyppä kuulolla. 

Kuitenkin jo tämän perusteella voin suositella kyseistä kuuria lämpimästi kaikille ja oli mielestäni todellakin hintansa ja vaivan arvoinen!

Lisäsin myöhemmin linkin mainitsemaani kuurin aikana toteuttamaani ruokavalioon:
https://kristajylhae.blogspot.com/2018/04/mita-syoda-detox-kuurin-aikana.html 

1 kommentti:

  1. Ostin 0,50 eurolla kaks pakettia ku oli niin halpa. Kuuden päivän käytön jälkeen lähdin googlettelemaan että mitä tän pitäis tehdä (muuta kuin kuvotusta juodessa) kun mulla ei tapahdu niin sitten yhtään mitään :D
    No jospa sillä ois ees joku psykologinen vaikutus kun nyt tulee aamusin vedettyä jotain toooosi terveellistä ;) Taidanpa vetää sen toisen 7 päivää putkeen.

    VastaaPoista