expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Perfect Red Lips: Klassiset punahuulet. Top 4 kylmän sävyiset punaiset huulipunat

Nyt kun pikkujoulukausi on jo vahvasti käynnissä, niin ajattelin tulla jakamaan teille omasta mielestäni parhaat kylmän sävyiset klassisen punaiset huulipunat. Kylmällä sävyllä tarkoitan sitä, että huulipunan pohjasävy taittaa enemmän siniseen kuin oranssiin. Tämä efekti saa hampaat näyttämään todella paljon valkoisemmilta! Joten kannattaa kokeilla.

Kaupassa voi olla vaikeaa kymmenien eri punaisen sävyisten huulipunien joukosta osata valita kylmän sävyisiä punia, varsinkin kun valaistus useissa kaupoissa on todella kellertävää keinovaloa. Ulkona luonnon valossa efektin näkee helpommin. Tässä kuitenkin teille 4 omaa lemppariani ja kaikki hieman erilaisella koostumuksella/lopputulokseen tähtääviä.

Huulissa NYX

HUOM! Lumenen ja Maybellinen hylsyt väärinpäin kuvassa 🙈


1. MAC Retro Matte Liquid Lipcolor säxy Fashion Legacy

Tämä on sellaiselle, joka haluaa todella pysyvän lopputuloksen. En suosittele kuitenkaan lähtemään esimerkiksi pitkän kaavan illalliselle tämän kanssa, sillä kuluu kuitenkin etenkin rasvaista ruokaa syödessä keskeltä pois ja tätä on haastavaa lisätä siististi lisää. Sekin kyllä onnistuu, mutta vaatii vähintäänkin tarkkaa työstöä ja ehkäpä siveltimen. Mutta tämä on täydellinen silloin kun huulipunan pitää pysyä muuten vain pitkään tai haastavissa olosuhteissa. Nimestään huolimatta ei anna mielestäni täysin mattaista lopputulosta, verrattuna esimerkiksi tuohon NYX:n mattahuulipunaan. 

2. NYX Matte Lipstick sävyssä Eden

Tämä on aivan luottotuotteeni mattaiseen lopputulokseen, niin sävyssä kuin sävyssä. Tykkään näistä kun nämä eivät jätä liian kuivaa tunnetta huulille, vaikka antavatkin matan lopputuloksen. Pysyy kyllä "tavalliseksi huulipunaksi" hyvin, mutta itse varmistan pysyvyyden vielä aina rajauskynällä. Näistä kaikista neljästä tässä on mielestäni täydellisin punaisen sävy, myös kylmin. ✌ 

3. Maybelline Colorsensational sävyssä 527 Lady Red

Tämä on oikea sellainen "vanhan ajan" perinteinen huulipuna, ilman mitään erikois efektejä, joka antaa sellaisen kivan pienen kiillon samalla. Tuntuu myös ihan huulirasvalta huulilla, joten todella mukava. Perus varma valinta, joka on ihanan kermainen huulilla. Ei toki ole yhtä pitkäkestoinen kuin nämä uudemmat matta/liquid -huulipunat, mutta en ole kokemut sitä ongelmaksi. Helppo lisätä pitkin päivää lisää ja kerrostaa. Tämä on kaikkien aikojen suosikki punainen huulipunani ja ostan tämän aina uudelleen ja uudelleen. Sävy on myöskin todella hyvä.

4. Lumene  Nordic Seduction Creamy Lipstics sävyssä 15 Ruusujen aika

Tällä saa mielestäni sellaisen satiinisen ja pehmeän lopputuloksen. En osaa oikein kuvailla, mutta sellaisen kermaisen ja blurratun. 😅 Kauniin näköinen huulilla, vaikka kaipaakin lisäämistä melko usein. Sävy on taas todella kohdillaan.




Toivottavasti löydät näistä itsellesikin suosikin. Jos haluat mennä testailemaan ja vertailemaan vaikka näitä kaikkia samaan aikaan, niin Stockalta pitäisi löytyä nämä kaikki saman katon alta. Sokokselta muut, paitsi MAC.

Hei ihania pikkujouluja kaikille ja joulunodotusta muutenkin. 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti