expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Depend kulmakynät

Depend lähetti minulle tuossa syksyn aikana pari heidän uutta kulmakynäänsä testiin. En ole velvoitettu näitä mainostamaan, mutta halusin tehdä näistä postauksen, sillä olen näitä testailtuani erityisen tyytyväinen kyseisiin tuotteisiin. Kyseessä on siis;

  • Eyebrow pencil slim&thin 4916 Taupe (15,90e)
  • Eyebrow pencil triangular 4925 Taupe (15,90e)
Hinnat nappasin Dependin omilta verkkosivuilta, joista tuotteita voi myös tilata:




Depend merkki oli minulle entuudestaan tuttu etenkin ripsien- ja kulmien kestovärjäys -tuotteista, ripsistä ja kynsilakoista. Heillä on näköjään paljon muitakin tuotteita ja nyt viimeisimpänä kulmatuotteet, joista tarjolla on myös pomade -versio. Itse kuitenkin suosin nykyään enemmän ihan "perinteisiä" kulmakyniä, joilla tarkoitan kynän mallisia tuotteita. Mieluiten kuitenkin tällaisia, joita ei tarvitse teroittaa, kuten nämä.



Vielä reilu vuosi sitten muodissa oli todella huomattavat ja "epäluonnolliset" niin sanotut instakulmat, jotka sai helpoiten aikaan pomade -, eli vahamaisilla tuotteilla. Nyt kuitenkin ollaan yhä enemmän menossa luonnollisempaan suuntaan kulmakarvamuodissa ja tällaiset naturaalimmat kulmat taas saa mielestäni aikaan helpoiten kynällä. Kynällä voi helpommin säädellä sitä kuinka kovaa kynää painaa ja saada täten aikaan erinäköistä lopputulosta; kulman alkupäähän yksittäisiä kevyitä karvan näköisiä vetoja ja kulman loppupäähän taas hieman tummempaa ja yhtenäisempää jälkeä.


Tämän pyöreäkärkisen kynän koin erityisen käteväksi juuri näiden yksittäisten karvan näköisten vetojen tekemiseen ja tällä saa todella tarkkaa jälkeä. Tämä pääsi ehdottomasti omaan jokapäiväiseen arkimeikkirutiiniini mukaan. Kynä vastaa melko lailla todella suosittuja Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz:ä sekä NYX:n Micro Brow Penciliä, joita olen molempia testannut. Anastasian käytön lopetin NYX:n version tultua markkinoille, sillä hintaero oli huima, enkä kokenut näissä suurta eroa laadussa. Anastasian tuote oli ehkä vähän pehmeämpää ja helpommin "liukuvampaa", joten levittyi hieman tasaisemmin. 

Tämä Dependin versio on noihin kahteen verrattuna ihan yhtä hyvä, enkä osaa sen enempää yksilöidä eroja. Tämä on näistä keskihintainen, mutta nousee mielestäni kärkeen kynän pakkauksen ulkonäön perusteella. Sillä nyt ei pitäisi olla suurta merkitystä, mutta itse pidän meikkejäni esillä erilaisissa telineissä, joten haluan myös tuotteiden "sopivan sisustukseeni" ja näyttävän kivoilta. Näissä on todella kaunis valkoinen yksinkertainen ulkomuoto hopeilla teksteillä. Paljon kauniimpi siis verrattuna noiden kahden muun merkin ruskea-mustaan ulkoasuun. Aion siis luultavasti ostaa kyllä tätä Dependin ohutkärkistä versiota lisää 👌 Tuo Taupe sävy on myös todella hyvä ja tarpeeksi kylmä, hieman harmahtava sävy meille suomalaisille harmaahipiöille 😆 ja ashy blondeille. Muutenkin sävyjä on tarjolla mielestäni riittävä skaala.

Tuon kolmiopäisen kynän koin taas hieman hankalammaksi käyttää. Jouduin jatkuvasti keskittymään siihen, että miten päin kynä on kädessäni, että saan "terävät kohdat"/kolmion kulmat pidettyä piirtävä kohtana. Ompas taas vaikeaa selittää sanallisesti. 😅 En myös ihan täysin ymmärrä tämän kynän ideaa, sillä kynää käyttäessähän kärki pyöristyy ihan tavalliseksi pyöreäksi pääksi (tai näin ainakin minulla kävi) ja pyöreä kärki on paljon isompi kuin tuossa ohuessa, joten yhtä tarkkaa jälkeä on enää mahdotonta saada aikaiseksi, ellei rupea veistelemään kärkeä takaisin kolmion muotoon. Kommentoi, jos käytät tällaista kolmiopäistä kulmakynää ja koet sen hyväksi ja helppokäyttöiseksi...


Kuten näette niin omat kulmani ovat todella olemattomat ja harvat, joten ne ehdottomasti tarvitsevat jotakin tuotetta. Seuaavana olisi teille helppo perus kulmakarvatutoriaali, jonka tein siis tällä Dependin ohutkärkisellä kynällä. Tällä tavalla piirrän omat kulmani päivittäin. En nyt kirjoita ohjeita vaihe vaiheelta, sillä näette vaiheet todella yksityiskohtaisesti kuvista. Viimeisissä vaiheissa käytän kynän toisessa päässä olevaa harjaa, josta tuotteelle myös iso plussa, Benefit:n kulmakarvageeliä ja siistin kulmien reinat NYX:n peiteaineella. Arjessa jätän yleensä tämän viimeisen vaiheen tekemättä.


Lopuksi vielä ennen - jälkeen -kuvat. Aika huikean eron saa siis aikaan ihan perus kulmakynällä. 👌
Ihanaa joulunalus viikkoa kaikille! 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti