expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rituals Exclusive Calendar 2018/ Rituals joulukalenteri: Sisältö + Arvostelu

Noniin nyt on vihdoin saatu kaikki luukut avattua ja olisi vuorossa kosmekalenterien sisällöt arvosteluineen. Kaikkiaan minulla oli siis tänä vuonna tämä Ritualsin kalenteri, sekä Feelunique ja Kicks. Alempana on linkattuna viime vuoden kalentereista tehdyt vastaavat postaukset (NYX, Lookfantastic ja L`Occitane) Nyt kuitenkin tähän Ritualsin versioon, josta itselläni oli tämä edullisempi malli. Hinta oli 59,90e ja tavaraa tässä pitäisi olla 115e arvosta. Ajattelin muuten toteuttaa nämä postaukset viime vuotisella tyylillä, eli kerron ensin yleisestä mielipiteestäni, sitten esittelen 5 parasta ja 5 vähiten miellyttänyttä tuotetta ja sitten vielä kouluarvosana päälle. 👌


Kokonaisuudessaan tämän kalenterin sisältö oli mielestäni todella monipuolinen ja hyvä. Kalenterista tuli myös sellaisia tuotteita, joita en tiennyt edes Ritualsilla olevan kuten nuo pienet seerumi ampullit ja itse jauheesta tehtävä kasvonaamio. Vartalotuoksu ja hiuksille, sekä vastalolle tarkoitettu kuivaöljy olivat myös kivoja hieman erilaisia tuotteita. Tuotesarjoja oli myös ihan mukavasti, vaikkakin luonnollisesti tuota edullisinta vaaleanpuna- teemaista Sakura -sarjaa tuli eniten. Sitä tulee myös usein näistä ns. multibrändi kalentereista, kuten Feelunique ja Lookfantastic. Itse onneksi satun pitämään tästä tuoksusta, mutta henkilölle, joka ei välitä kukkaistuoksuista tämä voi olla turhauttavaa ja kannattaa ottaa huomioon kalenteria valittaessa. 

Kalenterista tuli myös miehille suunnatun linjan tuote, eli tuo sininen 2 in 1 shampoo/suihkugeeli. Ei tietenkään pesuteholtaan riittävä pitkille hiuksille, mutta käytän sen suihkugeelinä. Tuoksu ei ole mikään yli maskuliininen, vaan myös naisille sopivan raikas. Sitten nämä paljon puhutut kynttilät; joidenkin mielestä neljä tuoksukynttilää "vievät liikaa kalenterin arvoa", mutta itse pidän kyllä noista niiden ollessa joka vuosi todella kauniita. Hieman kyllä ihmetytti kun kaikki neljä oli samaa tuoksua, mutta ehkäpä tuosta mallista ei sitten ole muita tuoksuja. On kuitenkin kiva, että kaikki saman näköisiä, jos johonkin laittaa esille.

Tuotekoot olivat myös positiivinen ylläri. 10/24 tuotetta olivat isoja "täysikokoisia" tuotteita. Täysikokoinen heittomerkeissä, sillä käsittääkseni näistä on olemassa vielä isompiakin kokoja yksittäisenä myynnissä, mutta tämä koko on yleisin myynnissä oleva koko, jota on aina tuotepakeiteissa, joita Rituals enimmäkseen myy. Juuri sopivia siis vaikka ulkomaan matkalle, johon ei ihan sellaiset minit riitä, mutta ihan isoakaan ei viitsisi mukaan ottaa. Tämä kalenteri olikin juuri täydellinen perus hygienia- ja kosmetiikkatuote varastojen täydentämiseen, josta syystä oikeastaan kosmekalentereja tilaankin. Talvella hamstrataan ja vuoden mittaan etenkin matkoilla käytetään.


Tuossa näet suosikkituotteeni tästä kalenterista. Nämä siitä syystä, että on kiva päästä testaamaan muitakin "rituaaleja" kuin tätä Sakuraa vain aina ja nuo vaahtoavat suihkugeelit ovat aina ihan lemppareitani, jotenkin niin ylellisiä käyttää. Tuoksufriikkinä tuo vartalotuoksu tottakai ylsi top vitoseen.

Sitten nämä 5 vähiten mieluista. Oikeastaan nuokin kyllä ihan mieluisia viilaa ja käsisaippuaa lukuunottamatta, mutta käsirasvat nyt eivät vain vedä vertoja muille mielenkiintoisemmille tuotteille. Tuo kasvonaamiojauhe on mielenkiintoinen, mutta päätyi tähän viisikkoon kertakäyttöisyytensä vuoksi. Positiivista oli kyllä, että palasaippuoita tuli vain yksi. Niitä olisi voinut odottaa enemmänkin tämän tyyppiseltä kalenterilta, kuten viime vuonna L`Occitanesta taisi tulla jopa viisi, joka on mielestäni aivan liikaa. Kynsiviila on sellainen tuote, joka saa minut aina näkemään punaista. Niin perus täytetuote, joka jää aina pyörimään laatikon pohjalle, mutta on ilmeisesti vakio, oli kyse sitten vartalonhoito-, meikki-, kynsi tai hiuskalenterista. 😣 Laittaisivat vaikka purkkaa mieluummin. Sen sentään voisin syödä, kun tuollainen pahvinen viila jää täysin ilman käyttöä.


Kokonaisuutena olin hyvinkin tyytyväinen tähän kalenteriin ja se oli ehdottomasti hintansa arvoinen näiden yllättävän monien isokokoisten tuotteiden ansioista ja verrattuna merkin kohtuullisen korkeisiin hintoihin. Vertauksena esim. tuo käsisaippua (ylimmässä kuvassa tuo isoin ruskea purnukka keskellä) maksaa jo pelkästään 9,50e. Tai neljän tuotteen lahjapakkaus noita samoja kokoja 20,50e eli tavaraa kyllä tuli todellakin kalenterin arvon edestä. Ja ennen kaikkea ainakin minulle mieluista tavaraa. 2/24 jää käyttämättä eli viila ja käsisaippua. Ehkä tällä käsisaippualla voi pestä vaikka siveltimiä tai jtn...

Tämän perusteella kouluarvosanaksi tulee 9,5. Viila vei puoli pistettä, sillä en tiedä...niin ärsyttävä tuote jotenkin kun tulee aina joka kalenterista. 😆

Yhteenvetona voin siis todellakin suositella tätä kalenteria ensi vuodelle ja aion luultavasti ostaa itsekin. Mikäli et ole koskaan tämän merkin tuotteita testannut, etkä viitsi niitä summanmutikassa lähteä ulkomailta tilailemaan, niin kalenteri on mielestäni loistava mahdollisuus tutustua jonkun merkin tuotteisiin monipuolisesti. 

Alla vielä muut tekemäni kosmekalenteri -arvostelut:

Seuraavana tulossa Feeluniquen kalenterin sisältö ja arvostelu, joten pysythän kuulolla. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti