expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

NYX Lippie Countdown: arvostelu+ sisältö

Tänään olisi vuorossa sitten tämän NYX:n joulukalenterin sisällön esittely ja arvostelu. Kalenteri maksoi noin 60e ja tilasin sen Cocopandalta. Tässä kalenterissa tuli 24 minikokoista huulituotetta. Ja nuo ovat todellakin näytekokoja vaikka kuvassa saattaa näyttääkin ihan normaalikokoisilta. Tähän hieman petyin kun aloin luukkuja availemaan ja toki tiedon olisi saanut takaa tuotetietoja lukemalla, mutta siellä oli myös kuvat tulevista sävyistä, joten en halunnut nähdä niitä etukäteen. Toisaalta noissa pienissä saa ainakin testailla eri sävyjä ja ostaa sitten täysikokoisia niistä joihin tykästyi eniten, että ehkä ihan hyvä näin.


Kalenterin ulkonäkö oli ihan kiva ja luukut oli suht helppo avata. Takana oli tosiaan ihan näytetty, mitä kalenterista tulee saamaan. Tämän olisi voinut mielestäni jättää pois, ihan tekstit olisi riittänyt, sillä eikö joulukalenterin idea ole se että sen sisältö tulee yllätyksenä. Toki vain minun mielipiteeni...


Kalenteristä paljastui kuitenkin mukavan monipuolisesti erilaisia tuotteita, verrattuna esimerkiksi viime vuoden kalenteriin, jossa oli vain Soft Matte Lip Creameja 12 kpl ja luomivärejä 12 kpl. Vaikka NYX:n luomivärit ovatkin todella pigmenttisia ja hyviä, niin pidin tästä kalenterista ehdottomasti enemmän. Sinkkuluomivärien käyttö on minulla jäänyt todella vähäiseksi kun on vain helpompi napata jokin paletti käteen, kuin kaivella ja availla yksittäisiä luomivärejä. Huulituotteita käyttää enemmän arjessakin ja niitä on kiva olla paljon eri sävyjä ja koostumuksia valikoimissa.



Kalenteristä tuli 5 kpl huulikiiltoja. 3 Butter glossia ja 2 Intense butter glossia, jotka ovat muuten aivan äärettömän hyviä ja uusia tuttavuuksia minulle. Näistä vähän lisää alla olevan linkin takana ja siellä kohta kuusi. 



Sitten tuli 3 kpl Butter lipstickejä, jotka ovat todella kermaisia ja kosteuttavia huulipunia. Ihan kivoja, mutta eivät läheskään yhtä kivoja kuin nuo seuraavat neljä mattahuulipunaa. Onneksi näitä tuli hieman enemmän, sillä ovat todella hyviä ja pysyviä. Eivät myöskään kuivata huulia. Tuosta toisena olevasta kylmän punaisen sävystä tulossa lisää lähiaikoina kun teen postauksen tämän hetken parhaista klassisen punaisen sävyisistä huulituotteista.


Sitten tuli 2 kpl tuollaisia kynämäisiä huulipunia. Nuo ovat mielestäni ihan samaa tavaraa kuin ne Butter- huulipunat, mutta vain hieman kynämäisemmässä muodossa. En itse ainakaan huomannut noissa muuta ihmeellistä ja koostumus on todella lähellä niitä Butter- huulipunia. Kermamainen ja pehmeä.




Seuraavaksi tuli 4 kpl näitä superhypetettyjä Lingerie- mattahuulipunia. Selkeästi merkin suosituimpia tuotteita tuli kappalemääräisesti eniten. Nämä Lingeriet ovat myös ihan ok, mutta minulla kyllä kuivattavat huulia jonkin verran ja tuntuvat vähän ikäviltä kuivuessaan. Pakko laittaa aina päälle huulirasvaa. Itse suosin ehdottomasti enemmän näitä seuraavia, eli kuuluisia Soft matte lip creameja. Näistäkin tulee mattainen ja pysyvä lopputulos, ilman liikaa kuivattavuutta, joten suosittelen näitä ehdottomasti enemmän kuin noita Lingerieitä. 

Tämän kalenterin osalta Lingereistä tuli ehdottomasti kivemmat sävyt, mutta se ei haittaa kun minulla on ne 12 eri sävyä jo viime vuodelta. Hei oli muuten kivasti ajateltu Nyxiltä, että laittoivat tähän kalenteriin noista Soft mateista eri sävyjä kuin viime vuonna. Ei tullut mielestäni yhtään samaa...


Sitten tuli vielä 3 kpl Liquid Suede "huulilakkoja". En ole näitä ehtinyt edes testaamaan. Nimen perusteella odotan näiltä jotakin satiinimaista lopputulosta, luultavasti puolimattaa. Pitää testata, mutta ei ole tullut tilaisuutta kun sävyt ovat hieman hassuja. Ei näy ehkä kuvasta, mutta ensimmäinen sävy on täysin ruskea ja viimeinen sinisen harmaa. Kädellä tuo viimeinen näytti kuivuttuaan aivan sementiltä 😅


Seuraavassa on viisi ehdotonta lemppariani koko kalenterista.

1. Butter gloss sävyssä Creme Brulee.

Aivan ihana ja tahmaamaton huulikiilto, jota käytän ihan pelkälteen ja myös eri huulipunien/lakkojen päällä.

2. Intense Butter gloss sävyssä Tres Leches.

Tästä kerron lisää sen ylempänä olleen linkin takana, sillä tämä tuote ylsi vuoden 2017 lemppari kosmetiikkatuotteideni listan sijalle 6. Täydellinen huulikiilto!

3. Matte Lipstick sävyssä Eden.

Täydellinen punaisen sävy. Klassinen sinipohjainen punainen, joka saa hampaat näyttämään extra valkoisilta. Pysyy hyvin ja ei kuivata.

4. Soft matte lip cream sävyssä Copenhagen.

Kaunis verenpunainen "vamppyyrihuulipuna". Pitkäaikainen suosikki. Minulla oli tämä jo ennestään täysikokoisena ja etenkin ehdoton syksyväri.

5. Lingerie sävyssä Embellishment.

Vaikka en niin näiden kuivattavasta koostumuksesta pitänytkään, niin tämä sävy on aivan täydellinen kylmä-mauve-nude. Juuri tällaisista sävyistä pidän. Huulirasvan kanssa toimii hyvin ja täydellisen sävyn ansiosta kestän pienen kuivattavuudenkin.


Seuraavat viisi vähiten lemppariani valikoituivat ihan vain sävyjen vuoksi. En ole ikinä oppinut käyttämään tuollaisia räikeitä pinkkejä tai fuksian sävyjä. Ehkä pitää opetella vaikka ensi kesänä, sillä purkeissaanhan nuo näyttävät vähintäänkin herkullisilta.


Kokonaisarvosaksi kouluarvosanoilla antaisin tälle kalenterille 9. Ei yllä ihan Lookfantasticin tasolle, joka nyt oli ihan odotettavaakin, mutta pelkkien huulituotteiden kalenteriksi todella monipuolinen ja NYX:n huulituotteethan ovat suurilta osin hyvän maineensa veroisia. Mielellään maksoin tästä kalenterista 60e, vaikka tuotteet olivatkin näytekokoja ja aion luultavasti ostaa kalenterin ensi vuonnakin, ellei nyt tule jotakin uutta vastaan, sillä tämä ollut minulla nyt jo kaksi vuotta peräkkäin.

Vaikka kalenterissa oli paljon sävyjä, jotka eivät pääse arkikäyttööni, niin tavallaan oli kyllä kiva, että noita erikoisempiakin sävyjä tuli. Niitä on aina hyvä olla kokoelmissa. Etenkin maskeerauksia ja erikoisempia meikkejä varten, joita itsekin melko usein toteuttelen.

Nuo Top 5 tuotteet suosittelen teitä jokaista hankkimaan, sillä ovat aivan täydellisiä sävyjä ja eivät ole hinnalla pilattuja. Tällä viikolla tulossa vielä Loccitanen kalenterin sisältöä arvosteluineen. Ihanaa viikonjatkoa! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti