expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

L'Occitane en Provence Holiday Classic Calendar: sisältö+arvostelu

Tässä tulisi nyt vielä tämä viimeinen kosmetiikkakalenterin arvostelu sisältöineen L`Occitanen kalenterista. Edelliset kaksi voit käydä katsomassa alla olevasta linkistä, mikäli kiinnostaa, sieltä löytyy postaus Loocfantasticin ja NYX:n kalentereista:



Mutta nyt tähän L`Occitanen kalenteriin, jonka nimi on äärettömän ärsyttävä kirjoittaa oikein, 😅 joten aion kirjoittaa sen loppupostauksen ajan vain Loccitane.


Tämän kalenterin valitsin siitä syystä, ettei minulla ole ollut tätä koskaan aiemmin ja myös siksi, että halusin kahden muun kalenterin (joista tiesin tulevan meikejä) lisäksi myös yhden "vartalokalenterin". Viime vuosina tällaisen virkaa on toimittanut Body Shopin kalenteri, mutta kahtena edellisen vuonna niistä tuli niin paljon keskenään täysin samoja tuotteita (myös samassa tuoksussa), että alkoi hieman turhauttamaan ja halusin kokeilla jotakin muuta merkkiä, mutta valitettavasti täytyy todeta, että ei olisi pitänyt valita tätä (kerron kohta miksi). 😏 Nyt kun olen joulun jälkeen nähnyt eri kalentereiden sisältöjä, niin olisin ehdottomasti valinnut tämän tilalle mieluummin vaikka Ritualsin kalenterin. Sieltä näytti tulevan aivan ihania juttuja. Ensi vuonna täytyy tilata se!


Tämä kalenteri maksoi 50e, joka on hyvinkin kohtuullinen hinta kosmetiikkakalenterista, mutta en olisi sitäkään hintaa tästä mielelläni maksanut, jos olisin tiennyt sisällön. En tietenkään odottanutkaan tältä kalenterilta todellakaan samanlaista tasoa kuin Lookfantasticin tai NYX:n kalenterilta, mutta jotakin hieman enemmän kuitenkin...


Kalenterin ulkonäkö on ihan miellyttävä ja luukut aukesivat helposti, mutta esimerkiksi tämä, että kalenterista tulee 5 käsirasvaa ja aivan älyttömän pieniä. Näyttävät kuvassa isommilta, mutta ovat sormen kokoisia (12ml), verrattuna esimerkiksi juuri Body Shopin kalenterista tulleisiin käsivoiteisiin (30ml). Viisi kpl käsirasvoja samaan kalenteriin on vain mielestäni yksinkertaisesti liikaa :/

Noista kaikista muista pulloissa olevista tuotteista pidin ja juuri tuollaiset matkakoot ovat todella käytännöllisia ja kivoja juuri matkalle ja aina talvella niitä hamstraankin kesän matkojen varalle.

Mutta sitten taas nuo käsisaippuat, jotka ovat mielestäni juuri sellaista täytetuotetta, jota kalentereihin aina tungetaan. Ja siis selvennykseksi, tiedän että tämä merkki on nimenomaan kuuluisa vartalonpuhdistutuotteista ja ymmärrän, että kalenterista tulee vain "vartalokosmetiikkaa". En odottanutkaan mitään meikkejä, mutta taas neljä eri palasaippuaa on jo liikaa. Nämä saivat vereni kiehumaan ihan jo siitäkin syystä, että en itse ikinä käytä palasaippuaa ja tämähän ei ole tietenkään kalenterin vika, mutta koitan selittää sitä, että kalenterissa oli mielestäni aivan liikaa samoja tuotteita. Se ei ollut siis tarpeeksi monipuolinen tai yllättävä jotenkin. Mieluummin olisin ottanut sitten vaikka neljä eri minikokoista vartalovoidetta eri tuotelinjoista. 

En tiedä olenko nyt vain liian nirso, mutta tällainen fiilis minulla nyt vain tästä kalenterista jäi. Olen kuitenkin melko kokenut kosmetiikkakalentereiden ja kosmetiikan kuluttaja, joten minulla on jonkunlainen käsitys siitä minkälaista tavaraa minkäkin arvoisista kalentereista sopii odottaa/yleensä tulee. Koskaan aiemmin ei ole jäänyt samanlaista pettynyttä jälkifiilistä mistään muusta kosmetiikan joulukalenterista ja kymmenkunta erilaista on tullut testattua. 



No mitä olisin sitten itse muuttanut kalenterin sisällöstä:
Korvannut edes pari käsirasvaa ja palasaippua esimerkiksi pikkutuoksuilla tai kasvojen/vartalonhoitotuotteilla. Kalenterissa ei ollut yhtäkään kasvojenhoitotuotetta, joita Loccitanella on laaja valikoima. Vartalollekin vain rasvaa, eikä vaikkapa yhtäkään kuorintaa jne. Toki ymmärrän, että tämä kalenteri oli se halvempi versio ja siinä kalliimmassa olisi ollut jo huomattavasti laajemmalla skaalalla tuotteita. Minulla ei siinäkään mielessä ole varaa valittaa, sillä tämän kalenterin sisällönhän sai tietää etukäteen oikein kuvien kera, mutta kuten jo edellisessä kalenteriarvostelussa sanoinkin, niin en halua sisältöjä ikinä katsoa etukäteen, sillä kyseessä on joulukalenteri.

Nettiä selaillessani kuitenkin huomasin, että en ole näiden narinoideni kanssa yksin, sillä moni muukin valitteli kalenterin yksipuolisesta sisällöstä. Joku myös mainitsi, että sisältö on toistanut itseään jo monena vuonna.


Tuossa ylhäällä on kalenterin viisi lemppariani, eli tuoksu, 2 suihkugeeliä, suihkuöljy, ja vartalovoide. Ja alla sitten taas nämä viisi turhinta, eli 4 palasaippuaa ja yksi kylpypommi.


Kokonaisuudessaan annan kalenterille kouluarvosanan 6 ja en aio tilata kalenteria enää uudelleen. On niin paljon edullisempiakin vartalokalentereita paljon monipuolisemmalla ja yllättävämmällä sisällöllä. Yleensä kalenterien arvot ovat myös huomattavasti kalenterin hintaa korkeampia. Tämän tietoa arvosta en löytänyt yrityksistä huolimatta netistä (kertokaa jos löydätte tai tiedätte), mutta itse laskeskeltuani hinta ei voi mitenkään olla paljoakaan tätä 50e korkeampi, tuotteiden hyvin pienten kokojen vuoksi. Taas vertaan esimerkiksi suihkugeelejä, Body shop (60ml) ja nämä (35ml). Melkeen puolet pienempiä 😐

Mutta joo se tästä valitusvirrestä. Olen yleensä todella tyytyväinen kaikkeen, sekä kaikkiruokainen kosmetiikan suhteen ja joudun harvoin pettymään mihinkään kosmetiikkaan liittyvään, mutta tämä nyt oli näköjään poikkeus siihen. Harvemmin myöskään valitan näin suoraan mistään tuotepettymyksistäni, mutta tämä meni jotenkin hieman tunteisiin, en edes tiedä miksi. Joulukalentereilta kai sitten jotenkin odottaa niin paljon ja ehkä lisää suolaa haavoihin lisää nyt sen kun olen nähnyt mitä kaikkea ihanaa on tullut muista saman hintaluokan kosmekalentereista tänä vuonna.

Ensi viikosta alkaen joudun varmaankin palaamaan taas siihe perus postausrytmiini (postaus/viikko), sillä koulu ja työt alkaa taas. Nyt on viimeinen lomaviikonloppuni ja sitten taas paluu arkeen 😩

PS. Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä tästä kalenterista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti