expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Lookfantastic Anvent Calendar 2017: Sisältö ja arvostelu

Tässä tulisi nyt vähän arvostelua Lookfantasticin suositusta kosmetiikan joulukalenterista ja tietenkin näytän sisällön, mitä sieltä tuli. Tämä on yksi harvoja joulukalentereita, joiden sisältöä ei saa tietää etukäteen mistää, joten siksikin ajattelin tällaisen tehdä, jotta helpottaa teidän tulevien joulujen päätöstä ostaakko tätä kalenteria vai ei.

Tämä kalenteri siis maksoi 100 euroa ja sisältö on yli 300 punnan arvoinen ja kalenteria voi tilata Lookfantasticin sivuilta suomeen, yleensä lokakuusta alkaen. Hinta on hieman tyyris moniin muihin kosmetiikkakalentereihin verrattuna, mutta mielestäni tämä kalenteri on jokaisen euron arvoinen. Tämä kalenteri oli minulla jo edellisenäkin vuonna, enkä silloinkaan joutunut pettymään. Kalenterista tulee todella monipuolisesti tuotteita (vartalo-, hius-, kasvo- tuotteita, sekä meikkejä). Monilta eri merkeiltä ja muutamia todella hypetettyjä tuotteita, joista kerron lisää alempana.

Olen listannut tähän postaukseen myös viisi suosikkiani kalenterin sisällöstä ja viisi mielestäni "turhinta", ei niin kivaa tuotetta. Todellisuudessa kyllä pidin ihan jokaisesta tuotteesta, mutta halusin silti valita lempparit ja ei niin lepparit teille esittelyyn.



Ensinnäkin onhan tämä kalenteri ainakin tänä vuonna äärettömän kaunis ja käytännöllinen. Myöhemmin tulossa postausta kun tuunaan tästä itselleni säilytyslokerikon meikkipöydälleni. Tyhjää kalenteria voi siis tietenkin ihan tällaisenaankin käyttää laatikostona meikeille, mutta itselläni nämä värit eivät sovi makuuhuoneeni värimaailmaan, siksi pitää hieman tuunata.


Ja siis itsehän tajusin vasta joukuun puolessa välissä, että paketin saa myös ylhäältä auki 😅 En olisi oikeasti tajunnut tuota varmaan koskaan, ellen olisi selaillut kuvia Instassa tästä kalenterista. Pyysin myös poikaystävääni etsimään kalenteriin piilottamani viilan, jonka laitoin tuonne yläluukkuun ja hän pyöritteli vartin kalenteria ympäri, eikä tajunnut missä se oli. Kunnon salaluukku!

Mutta joo sitten itse sisältöön: Alla olevassa kuvassa on kaikki 25 tuotetta, jotka kalenterista tulivat. Ja tietenkin plussaa siitä, että kalenterissa tosiaan on 25 luukkua!



Seuraavaksi viisi ehdotonta suosikkiani tästä kalenterista parhausjärjestyksessä:
Ei muuten ollut suunniteltu juttu, että mätsäävät sävysävyyn, mutta sattumalta nyt näin 😅


1. Pixin tuotepaketti ja tietenkin ihan siistä syystä, että siinä on kolme eri tuotetta; Illuminaattori (valoa ja hehkua tuova voide), poskipuna/highlight, sekä huulia pullistava huulikiilto. Pixin tuotteet ovat aivan ihania ja noistakin pidän kaikista. Pixiä ei myydä suomessa, mutta itse ostan sitä aina Tukholman Elevenistä.

2. Bellapierren Banana Setting Powder. Aivan loistava irtopuuteri asettamaan silmänaluset ja samalla taittaa silmänalusten sinertävää sävyä pois. Pitää ainakin minun peiteaineet paikallaan koko päivän, ilman että kasaantuvat juonteisiin.

3. Omoroviczan Queen of Hungary mist. Tämä tuote on YouTuben ja blogien kauneusgurujen hypettämä tuote, joka on siis kasvojen monitoisuihke. Voi käyttää meikin alla pohjustamaan ja kosteuttamaan, meikin päällä kiinnittämään ja viemään puuterisuutta pois, sekä suihkuttaa siveltimeen tehdäkseen luomiväristä tai vaikkapa highlighterista pigmenttisempää. Toimii mielestäni näissä kaikissa tehtävissä ja on todella ihana tuote. Ainut miinus on "mummohtava" puuterimainen kukkaistuoksu, josta en itse pidä sitten yhtään.

4. Magn!tone Londonin Wipe out eli meikinpuhdistusliina, joka poistaa meikin pelkällä vedellä ilman mitään puhdistustuotetta. Vastaa MakeUp Eraseria. En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta tämä pääsi tähän top viiteen mielenkiintoisuudellaan. Olen pitkään halunnut testata tällaista, mutta en vain ole saanut aikaiseksi ostaa ja pakko myöntää, että minulla on hieman ennakkoluuloja tällaisia liinoja kohtaan, etenkin vedenpitävän meikin kohdalla, mutta katsotaan... Tulossa myöhemmin testipostausta erilaisista kasvojenpuhdistusvälineistä, joten siellä viimeistään päivittelen, mitä tästä pidin.

5. Viimeinen suosikki oli tuo Lookfantasticin oman merkin kaunis ruusukultainen poskipunasivellin. Todella hyvä sivellin ja pääsi heti jokapäiväiseen käyttööni.


Tuossa sitten oli nuo viisi ei niin sykettä innosta nostattavat tuotteet, joista myös kyllä pidin, mutta jos jotkut viisi oli valittava niin olivat sitten nämä. En nyt käy näitä erikseen läpi, mutta tuossa on yksi huulirasva ja loput ovat erilaisia voiteita kasvoille ja vartalolle. Minulla on hirveä kasa erilaisia voiteita jo jonossa odottamassa käyttöön pääsyä, joten siitä syystä nämä olivat turhimpia. Voiteita vain tulee aina jokapuolelta, eikä niitä ehdi ikinä käyttämään samaan tahtiin...

Mutta siis kokonaisarvosana tälle kalenterille tänä vuonna on kouluarvosanalla täysi kymppi! Itse paketti ja sisältö huomioiden. Tilaan varmasti uudelleen ja suosittelen lämpimästi aivan jokaiselle, mutta kannattaa tosissaan olla jo kärppänä valmiina lokakuun alusta, jotta saat kalenterin varmasti itsellesi. On nimittäin todella suosittu!

Jos kiinnostaa tutkiskella jo ensi vuotta varten, mitä kosmetiikka kalentereita on ylipäätänsä tarjolla, niin linkkaan alle postaukseni, jossa esittelen erilaisia vaihtoehtoja.


Tällä viikolla tulossa vielä samanlaista sisällön esittelyä/arvostelua myös Nyxin ja Loccitanen joulukalentereista, joten pysyppä kuulolla. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti