expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Parhaat punaiset kynsilakat Top 3

Ajattelin tulla vielä pikaisesti ennen jouluaattoa jakamaan omat suosikkini klassisista punaisista kynsilakoista jatkona punaisille huulipunille. Mikäli et ole vielä käynyt kurkkaamassa huulipuna -postausta niin: Löytyy täältä! Moni kuitenkin tuppaa lakkaamaan kyntensä jouluksi punaisella, joten mikäli et vielä omista sitä täydellistä punaista kynsilakkaa, niin tässä sinulle kolme testaamisen arvoista kandidaattia.


  1. Sally Hansen sävy 439 redeye (13,20e)
  2. Essie sävy Russian roulette (14,40e)
  3. The Body Shop sävy Relish the moment (8,50e)
Kahta ensimmäistä saa ainakin Stockalta ja Sokoksilta ja kolmatta tietenkin The Body Shopista.

Kuten punaisia huulipunia, niin punaisia kynsilakkojakin on lähes joka merkillä eli yhteensä satoja markkinoilla. Näissäkin on sävyssä ja laadussa kuitenkin huimia eroja. Nämä kaikki kolme tässä ovat pysyvyydeltään ja levittyvyydeltään todella hyviä ja sävyt ovat ennen kaikkea täydellisiä; kylmän pohjasävyn omaavia kauniita joulun punaisia sävyjä.

Toki jos haluat kynsilakkasi pysyvän pitkään, niin se vaatii alus- ja päällyslakan. Ei ole keksitty mitään ihme kynsilakkaa, joka pysyisi ilman näitä kauniina pitkään. Pitkällä tarkoitan yli viikkoa, jonka nämä kestävät "oikein" käytettyinä. 👌

Ihanaa ja stressitöntä jouluun valmistautumista kaikille! 💓 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti