expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Kicks Beauty Christmas Calendar/ Kicks Joulukalenteri 2018: Sisältö + Arvostelu

Sitten olisi tämän viimeisen kosmekalenterin vuoro, jonka ostin ihan heräteostona Kicks myymälässä käydessäni. Kalenterin todella kaunis ulkoasu houkutteli, sillä se sopii aivan täydellisesti makuuhuoneeni kulta-vaaleanpunaiseen sisustukseen. 😅 Hintakin oli kosmekalenteriksi todella edullinen 44,90e. (Tuotteiden arvo 147e). 


Sisältö tässä kalenterissa oli ihan ok odotuksiini nähden. Tiesin siis etukäteen että kalenterista tulee vain Kicks -merkin omia tuotteita. Sellaiselle joka odotti/luuli, että kalenterista tulisi eri merkkien tuotteita joita Kicks myy, niin pettymys oli varmasti suuri. Osasin myös jo kosmekalenterien kokeneena konkarina ennustaa, että meikkitarvikkeita tulee olemaan paljon, itse meikkituotteiden lisäksi, mutta en ehkä ihan näin suurta määrää arvannut. Mennään tähän asiaan kohta.


Tuotteita oli kuitenkin melko laajalti ja monipuolisesti ja sisällössäkin oli kivasti noudatettu tätä vaaleanpunaista teemaa. Suurin osa tuotteista oli todella hyödyllisiä ja käyttökelpoisia, jos niille vain on tarvetta. Monilla kuitenkin on jo terotin, meikkisieni, ripsientaivuttimet  ja se hemmetin VIILA ,josta olen jo postaus tolkulla marissut 😆 Eli mikäli tällaisille tuotteill ei tarvinnut päivitystä, niin moni tuote oli huti, joten vähän niin ja näin...



Kuten kuvasta näkyy, niin kosmetiikkatarvikkeita kalenterissa oli peräti 11/24. Siis lähes puolet! Mielestäni ehkä hieman liikaa kuitenkin. Toki tarpeellisia kaikki, mutta en tiedä, silti. 😏 Näistä mieluisimpia olivat tuo naamiosivellin, meikinpesulaput, sivellinputsari, sekä meikkisieni. Pinnit, kulmasivellin, terotin ja ripsentaivuttimet ihan ok ja pääsee käyttöön ainakin jossain vaiheessa, vaikken nyt välttämättä olisi tarvinnut, mutta vippa, viila ja muoviset ripsiharjat jäävät kyllä vaille käyttöä, eli täysin turhia. Muihin kalentereihin verrattuna siis eniten täysin turhia tuotteita minulle. Tuollaiset ripsi- ja kulmavärin levittäjät ovat varmasti todella hyviä työkseen toisia meikkaavalle, mutta itseään meikkaavana en kyllä keksi mihin noita voisi käyttää kun joka ripsarissa ja tuotteessa muutenkin on ihan se oma aplikaattorinsa, jolla tuotetta lisätään...


Tuossa näkyy sitten tarkemmin nuo muut tuotteet, jotka tulivat meikkitarvikkeiden lisäksi. Ihan kivoja ja tarpeellisisa kaikki, paitsi tuota lähes väritöntä nudea kynsilakkaa tulee tuskin minulla käytettyä. Väritöntä lakkaa tarvitsee aina ja tuo punainen on kaunis sävy, mutta silti ehkä kolme lakkaa kalenteriin on siinä rajoilla.

Meikkejä 5/24 eli ihan kiva määrä, mutta hieman jäi harmittamaan että kaksi lähes täysin saman sävyistä huulikynää...oliko muilla vai vaihteliko kalentereittain? Ja valistakaa hölmöä 😅 kun siis tuo paksumpi on kokonaan varresta muovia, mutta päästä ei saa kuitenkaan tuotetta lisää pyörittämällä, niin voiko tuota muovia siis terottaa?!?

Musta kajaali on aina tarpeellinen ja tämä yksilö sattui olemaan vielä todella hyvä...liukuu kuin unelma ja pysyy myös vesirajassa. Positiivinen yllättäjä. Itselläni ei ollut aiempaa kokemusta Kicks -merkin omista meikeistä. Kulmakynä on aina kalenteriin hieman riski veto, sillä kaikilla on luonnollisesti eri väriset kulmat. Itselleni tuo on juuri aavistuksen liian tumma ja punapohjainen sävy, mutta menee arkena paremman puutteessa.


Tuossa siis vielä viisi suosikkiani tästä kalenterista. Maskisuti ja sivellinputsari tulivat todella tarpeeseen ja kultainen metallinen kajaali oli todella kiva tuote. Kaunis sävy myös tuossa. Huulikyniä nyt aina tarvitsee ja nuo ovat kauniita nuden sävyjä, vaikka ovatkin todella lähellä toisiaan.


Viisi inhokkia olivat taas aika selkeitä ja näistä jo ylempänä mainitsinkin. Tuo "rusketuspyyhe" on mielenkiintoinen ja innolla testaan, mutta kertakäyttöisyytensä vuoksi päätyi tähän viiden joukkoon.

Yhteenvetona ihan kiva kalenteri, mutta en ostaisi ainakaan peräkkäisenä vuotena uudestaan, sillä sisältö on luultavasti melko saman kaltainen joka vuosi. Samalla hinnalla saa ulkomailta tilattua parempiakin kalentereja. Kouluarvosana ehkä joku 7.5. Ei siis vetänyt missään nimessä vertoja Ritualsille tai Feeluniquelle, mutta en sitä tietenkään hinnan tai muunkaan perusteella odottanutkaan. Kalenteri kyllä toi iloa, mutta parina aamuna oli pieni pettymys.

Alla linkki aiempiin kosmekalenterien arvosteluihin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti