expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Feelunique The Little Beauty Parcel/ Feelunique joulukalenteri 2018: Sisältö + Arvostelu

Nytten sitten tämän Feeluniquen kalenterin kimppuun. Odotukset tätä kalenteria kohtaan olivat suurimmat, sillä kalenteri on selkeästi nostanut tasoaan edellisiin vuosiin verrattuna ja hintakin oli noussut reilusti. Kalenteri siis maksoi 90e ja tuotteiden arvo on peräti 300e. Viime vuonna tämä kalenteri muistaakseni oli vain 40e luokkaa... Selkeää tason nousua siis ja kalenteria voi verrata kuuluisaan Lookfantasticin multibrändi -kalenteriin. Kyseinen kalenteri on mielestäni ollut jo muutaman vuoden ajan se kosmekalenterien "ykkönen", jonka kaikki ovat halunneet. Olen edellisinä kahtena vuonna ollut kyllä kalenterin sisältöön hyvin tyytyväinen, mutta tänä vuonna halusin testata jotakin uutta ja valitsinkin sitten tämän Feeluniquen testiin...



Tämä kalenterin ulkonäkö ei itseäni kylläkään yhtään miellyttänyt ja välillä oikein ärsytti pitää sitä esillä. Se kun ei ole millään tavalla jouluinen tai sovi yhteen muiden kalenterien tai sisustuksen kanssa, mutta tuo nyt on täysin sivuseikka.

Sisältö oli hyvinkin monipuolinen ja tuotteita tuli niin kasvoille, hiuksille kuin vartalollekin, meikkejä unohtamatta. Kuitenkin koin tämän kalenterin tavallaan "epätasaisemmaksi" kuin esimerkiksi Ritualsin kalenterin. Siinä olin melko tyytyväinen kaikkeen, mutta tämän kohdalla jotkut tuotteet olivat super ihania ja täydellisiä, mutta pari taas pienoisia pettymyksiä. Esimerkiksi tuo Inikan poskipuna on selkeästi joku hittituote tällä hetkellä, sillä se tuli viime vuonna Lookfantasticin kalenterista ja tämän vuoden aikana Bette -boxista. Kolmas siis jo minulle. Myös noita erilaisia voiteita oli aika lailla. Toki niitä aina kuluu, mutta ehkä olisin kaivannut jotakin muuta välillä. Käsirasvojakin nimittäin tuli kaikista kalentereista vissiin viisi yhteensä 😐 Mutta suuri plussa siitä ettei tämä kalenteri sisältänyt tätä edellisessä postauksessa mainitsemaani viilaa! 😂 Loistavaa!


Meikkejä kalenterissa oli 5+ yksi sivellin, joten ihan hyvä määrä ottaen huomioon, ettei tämä ollut varsinainen meikkikalenteri. Muuten kasvojen-, vartalon-, ja hiustenhoitoa oli melko tasaisesti ja mukaan oli kivasti valittu sekä selektiivistä kosmetiikkaa, että edullisempaa päivittäiskosmetiikkaa. Oli myös kulttimerkkejä sekä itselleni täysin uusiakin merkkejä, joita on aina kiva päästä kokeilemaan.


Sitten tähän top vitoseen. No aika selkeitä valintoja ja moni olisi varmasti valinnut nämä samat ainakin meikkien osalta. Nuo rusketustipat saattoivat jakaa mielipiteitä, sillä moni ei käytä ollenkaan mitään itseruskettavia tuotteita, en kyllä minäkään, mutta tuota kasvoille tarkoitettua on kiva päästä kokeilemaan, joten itse olin tähän hieman erilaiseen tuotteeseen hyvinkin tyytyväinen. Tuo Lime Crimen huulituote oli itselleni myös todella mieluisa, sillä olen merkistä paljon kuullut, mutten mitään siltä ole ikinä testanut. En tiedä tuliko kaikille sama sävy, mutta omaan jouluiseen sävyyni olin myös erittäin tyytyväinen. No tuo Sleek:n highlighter -paletti ei paljon selittelyjä kaipaa, ehdoton ykköstuote tästä kalenterista! Aivan ihana ja pakettikin on todella kaunis. 💓


Sitten nämä 5 ei niin lempparia. Toki kaikki hyödyllisiä ja käyttökelpoisia, mutta eivät herättäneet samanlaista iloa kuin muut tuotteet. Kaikki muut aion noista käyttää paitsi tuon kookosvoin. Tuo voide on niin älyttömän rasvaista, etten tiedä mihin sitä voisin käyttää kun itselläni ei ole esimerkiksi mitään kuivia kohtia kyynär- tai kantapäissä, joten tuollaiset huippu kostauttavat tuotteet ovat itselleni aina turhia.

Yhteenvetona siis 23/24 tuotetta pääsee käyttöön, joten todella hyvä saalis! Kokonaisuudessaan olin kyllä äärimmäisen tyytyväinen tähän kalenteriin ja antaisinkin sille kouluarvosanoilla täyden kympin! Aion varmasti tilata uudelleen ja voin todella lämmöllä suositella tätä. Todellakin veti vertoja Lookfantasticille ja oli mielestäni ehkä jopa hitusen parempi, sillä täytetuotteita ei ollut oikeastaan lainkaan.

Tästä, kuten monista muistakin kalentereista jää paljon pieniä pahvilaatikoita roskiin. Jos satuit kuitenkin säästämään ne etkä tiedä mitä niillä tekisit, niin kätevä vinkki niiden uusiokäyttöön Täällä!

Alla vielä muut kosmekalentereiden sisällöt ja arvostelut:

Tulossa vielä Kicks:n joulukalenterin arvostelu. 👌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti